Close search

Омлет с царевично брашно

5.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Омлет с царевично брашно photo-credit Вкусен омлет с царевично брашно

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно подправките. 
  2. Отделно счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме царевичното брашно, ситно нарязаните подправки, сол и черен пипер на вкус. 
  3. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  4. Сместа пържим от двете страни до готовност.
  5. Омлетът поднасяме топъл, поръсен с настърган кашкавал. По желание, може да добавим малко бекон. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK