Close search

Омлет със сьомга

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Омлет със сьомга photo-credit Омлет със сьомга

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме сьомгата, сол и черен пипер на вкус. 
  2. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  3. Сместа пържим от двете страни до готовност.  
  4. Омлета поднасяме топъл, поръсен с нарязания босилек.  

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK