Close search

Ориз с тиква

3.0
от общо 129 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Ориз с тиква photo-credit Вкусен ориз с тиква

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме тиквата за около 10 минути. 
  2. В дълбок тиган задушаваме лука в маслото на слаб огън. Добавяме ориза и го варим около 25 минути, като непрекъснато сипваме от бульона. 
  3. Около 10 минути преди края прибавяме тиквата и продължаваме да сипваме бульона, докато оризът напълно поеме течността. 
  4. Поръсваме с настъргания кашкавал и намачкваме ястието.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK