Close search

Овчарска салата

4.2
от общо 136 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Овчарска салата photo-credit Овчарска салата с печени чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Отцеждаме гъбите от маринатата, нарязваме шунката на кубчета или лентички, по желание.
  2. Измиваме зеленчуците и ги нарязваме, прибавяме гъбите и шунката.
  3. Сместа разбъркваме леко, подправяме на вкус с оцет и сол, поливаме със зехтина.
  4. Изсипваме в чиния, оформяме като купчинка и поръсваме с настърганото сирене и парченца кашкавал.
  5. Салатата украсяваме с нарязани яйца, маслини и по желание може да добавим магданоз.
Още от : салати

1 Коментар

  1. Small
    elena_57

    Tova e hai vkysnata salata za men,kogato imam vreme si q prigotvqm s ydovolstvie i s ydovolstvie si q pohapvam.Tazi vecher she si pohapna i zaradi vas'

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK