Close search

Палачинки "Патат"

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Палачинки "Патат" photo-credit Палачинки "Патат"

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме картофите, лука и чесъна. 
  2. Поставяме ги в блендер, като добавяме яйца, картофено нишесте, бакпулвер, сол и черен пипер. Пасираме всичко. 
  3. Пресипваме готовата смес в купа и добавяме зелен лук. 
  4. Със сместа правим палачинки, които пържим в тиквено олио по 3 минути от всяка страна.
  5. Сервираме палачинките, като ги намазваме със заквасена сметана. Отгоре гарнираме с черен хайвер.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK