Пандишпанов кекс
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре.
- Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме хубаво.
- Печем в предварително загрята до 180 градуса фурна.
Торта Добуш
За блата: смесваме всички продукти и замесваме тесто, което точим на кори по около половин сантиметър...
Торта с моркови
Настъргваме морковите на фино ренде. Смиламе печените орехови ядки с малко захар. В отделна купа сме...
3 Коментара
В началото се надигна супер и след 20 минути печене, без да отварям фурната, започна да спада. Получи се едно нищо
За първи път претърпявам такъв грандиозен провал.
Аз сега ще го почвам. Според мен (съдейки по думата ”пандишпан”) трябва да се разбият отделно белтъците на сняг, после се прибавя по малко захар. После жълтъците до побеляване, след което останалата захар. Смесват се двете смеси, аз ще добавя и щипка сол и след кто се смесят се добавят сухите (нишесте, бакпулвер и ванилия) Накрая и олиото.
Ще пиша после каво е, станло ;)
Сега го правя,но...