Close search

Пандишпанов кекс "Торта"

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Пандишпанов кекс "Торта" photo-credit Пандишпанов кекс "Торта"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата на пяна. След това добавяме захарта и разбиваме много добре.
  2. Прибавяме нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая добавяме олиото и разбъркваме добре.
  3. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна.
  4. За крема: пасираме малините заедно със сметаната до получаването на гъст крем. 
  5. След като кекса е поизстинал, го заливаме с крема. 
  6. След това добавяме спрей сметаната и гарнираме с малините.  

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK