Close search

Панирани банани с хрупкава коричка

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Панирани банани с хрупкава коричка photo-credit Панирани банани с хрупкава коричка

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното, галетата и ванилията. Трябва да се получи гъста каша. 
  2. Обелваме бананите и ги оставяме цели. 
  3. Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
  4. Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK