Close search

Пържена сьомга с каперси

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пържена сьомга с каперси photo-credit Пържена сьомга с каперси

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Рибата се нарязва на еднакви по големина парчета и се подправя със сол и черен пипер. Пържи се в нагорещен зехтин, първо от страната където и била кожата и когато придобие златиста коричка, се обръща.
  2. Към рибата се добавят нарязаният лук и каперсите, и се готви още 1–2 минути. Рибата трябва да остане розова в средата.
  3. Сьомгата се поднася полята с лимоновия сок и гарнирана със свежа салата.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK