Close search

Пържени филийки с кашкавал и грозде

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пържени филийки с кашкавал и грозде photo-credit Вкусни пържени филийки с кашкавал и грозде

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме хляба на филийки с дебелина около 1,5 см.
  2. В купа размиваме брашното в 20 мл. от млякото.
  3. При непрeкъснато бъркане, прибавяме едно по едно яйцата, солта и захарта.
  4. В друга купа слагаме останалото прясно мляко.
  5. Потапяме филийките  за кратко в прясното мляко, след това в яйчната смес.
  6. Пържим до златист цвят в сгорещеното олио.
  7. Нарязваме на тънки лентички кашкавала. Почистваме гроздето.
  8. Поставяме върху филийка кашкавал, после грозде и я "затваряме" с друга филийка (докато са горещи). Така правим с всички филийки.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK