Close search

Пържени яйца с бекон

5.0
от общо 128 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Пържени яйца с бекон photo-credit Пържени яйца с бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.
  2. Счупваме внимателно яйцата, за да не се разтече жълтъкът. Посоляваме на вкус.
  3. Яйцата са готови, когато белтъкът се стегне.
  4. Изваждаме яйцата внимателно и в същия тиган поставяме бекона, запържваме от двете страни.
  5. Сервираме горещи, по желание поръсени с черен пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK