Close search

Пържено пилешко филе с гъби

5.0
от общо 128 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пържено пилешко филе с гъби photo-credit Сочно пържено пиле с гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме пилето на парчета, гъбите - на лентички.
  2. Хубаво "втриваме" подправките в пилето.
  3. Загряваме олиото в тиган и добавяме месото. 
  4. След това прибавяме и гъбите. Разбъркваме добре и пържим до златист цвят на пилето.
  5. Сервираме със свежа салата. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK