Close search

Печен патладжан с чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печен патладжан с чесън photo-credit Апетитен патладжан с чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме и обелваме патладжаните. Нарязваме вътрешността.
  2. Почистваме и нарязваме чесъна на ситно или го пресоваме.
  3. В купа смесваме нарязаните патладжан, чесън, зехтина, малко оцет и сол на вкус.
  4. Разбъркваме внимателно и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK