Close search

Печен патладжан с чесън

4.0
от общо 128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печен патладжан с чесън photo-credit Апетитен патладжан с чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме и обелваме патладжаните. Нарязваме вътрешността.
  2. Почистваме и нарязваме чесъна на ситно или го пресоваме.
  3. В купа смесваме нарязаните патладжан, чесън, зехтина, малко оцет и сол на вкус.
  4. Разбъркваме внимателно и сервираме.

2 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    mnogo lesna razyadka,mnogo vkusna

  2. Small
    Анонимен

    mnogo lesna razyadka,mnogo vkusna

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност