Close search

Печен патладжан със зехтин

5.0
от общо 127 гласа
Време: 90 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печен патладжан със зехтин photo-credit Печен патладжан със зехтин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре патладжаните и ги нарязваме на тънки лентички. Накисваме ги за 30 минути в оцет. 
  2. След това ги поставяме в намаслена тавичка, добавяме сол на вкус и ги поливаме със зехтина. 
  3. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност (около 50-60 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност