Close search

Печен патладжан със зехтин

5.0
от общо 126 глас
Време: 90 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Печен патладжан със зехтин photo-credit Печен патладжан със зехтин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме много добре патладжаните и ги нарязваме на тънки лентички. Накисваме ги за 30 минути в оцет. 
  2. След това ги поставяме в намаслена тавичка, добавяме сол на вкус и ги поливаме със зехтина. 
  3. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност (около 50-60 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK