Печена сьомга с розмарин и мед
Продукти
- сол
- 4 г черен пипер
- 4 г розмарин
- 5 мл балсамов оцет
- 25 г мед
- 8 г риган
- 200 г филе от сьомга
Начин на приготвяне
- Осоляваме сьомгата от двете страни.
- Смесваме меда и балсамовия оцет, и намазваме плътен слой върху едната страна на сьомгата.
- След това я притискаме върху предварително смесените подправки, така, че те да полепнат добре.
- Печем във фурна, в намаслен съд или върху хартия за печене.
Печени кренвирши с масло
В купа смесваме маслото и олито, разбъркваме ги добре. Правим леки разрези на кренвиршите отгоре. Нам...
Крем супа от картофи и моркови с гъби
Почистваме и нарязваме картофите и морковитв. Лукa ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook