Close search

Печена сьомга с розмарин и мед

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Печена сьомга с розмарин и мед photo-credit Сьомга с розмарин и мед

Начин на приготвяне

  1. Осоляваме сьомгата от двете страни.
  2. Смесваме меда и балсамовия оцет, и намазваме плътен слой върху едната страна на сьомгата.
  3. След това я притискаме върху предварително смесените подправки, така, че те да полепнат добре. 
  4. Печем във фурна, в намаслен съд или върху хартия за печене.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK