Close search

Печена сьомга със сусамов сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: средно
Порции: 1

Печена сьомга със сусамов сос photo-credit Печена сьомга със сусамов сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Посоляваме сьомгата и я намазваме със соса Терияки, предварително смесен със зехтина. 
  2. Слагаме намазаната сьомга върху пергаментова хартия и поръсваме със сусама. 
  3. Печем в предварително загрятата до 200 градуса фурна, около 10-15 минути. 
  4. Преди сервиране поливаме сьомгата със сок от лайм на вкус, и по желание гарнираме със свежи зеленчуци.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK