Close search

Печена тиква с мед

4.7
от общо 131 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед photo-credit Печена тиква с мед и захар

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме тиквата на парчета. Обелваме я. 
  2. На дъното на подходяща тава слагаме меда и захарта, и отгоре изсипваме парченцата тиква. 
  3. Изсипваме водата и печем в умерена фурна до извиране на водата.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK