Close search

Печени картофи с розмарин и червен пипер

5.0
от общо 126 глас
Време: 75 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печени картофи с розмарин и червен пипер photo-credit Печени картофи с розмарин и червен пипер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и измиваме картофите. Нарязваме ги. 
  2. Почистваме и измиваме чесъна. 
  3. Картофите, чесъна, зехтина и останалите подправки слагаме в голяма тава и ги разбъркваме. Добавяме малко вода (0.5-1 ч.ч.). 
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около час), като от време на време разбъркваме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK