Close search

Печени макарони с ементал, гауда и синьо сирене

5.0
от общо 127 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени макарони с ементал, гауда и синьо сирене photo-credit Сочни макарони с ементал, гауда и синьо сирене

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме макароните и ги отцеждаме добре от водата. Поставяме ги в подходяща тавичка. 
  2. Рендосваме ементала и гаудата.Натрошаваме синьото сирене. Прибавяме ги към макароните. 
  3. Добавяме подправките и сметаната, и разбъркваме добре. 
  4. Поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна, за 30 минути, като от време на време разбъркваме.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK