Печени пилешки бутчета с чесън, бира и пипер
Продукти
- 330 мл бира
- 6 пилешки бутчета
- 5 скилидки чесън - обелени и смачкани
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. захар
- 0,5 с.л. червен пипер на зърна
- 2 г черен пипер на зърна
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура от печени картофки.
Филийки с масло и хайвер
Намазваме филиите с маслото.Добавяме хайвера. Гарнираме с няколко стръкчета магданоз и сервираме....
"Americano" коктейл
Във висока уиски чаша се слага лед. Разбърква се, за да се изстуди чашата. Изцежда се водата от леда....
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook