Close search

Печени пилешки крилца с канела и соев сос

5.0
от общо 126 глас
Време: 130 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Печени пилешки крилца с канела и соев сос photo-credit Печени пилешки крилца с канела и соев сос

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сложете пилешките крилца заедно с канелата, доматения и соевия сос в плътно затворен найлонов плик и мариновайте най-малко за един час.
  2. Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете с масло тава с размери 20 см. х 30 см. Изсипете крилцата с маринатата в тигана и добавете накъсаното на малки парченца масло.  
  3. Печете на 200 градуса за около 1,5 ч., като обръщате крилцата на всеки 10-15 минути. Маринатата ще бъде рядка през първите 45 минути. Когато сосът започне да се сгъстява, започнете да обръщате крилцата по-често, за да не загорят. Гответе, докато крилцата станат готови.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK