Close search

Печени пресни картофи с магданоз и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печени пресни картофи с магданоз и розмарин photo-credit Печени пресни картофи с магданоз и розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и изтъркваме картофите. Нарязваме ги. 
  2. Слагаме ги в тава, в която добавяме ситно нарязания чесън. 
  3. Сипваме малко зехтин, поръсваме с розмарина, сол и черен пипер на вкус. Заливаме с една малка чашка вода и разбъркваме добре. 
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна.
  5. Сервираме горещи, поръсени с нарязания магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK