Печени ребра
Продукти
- 0,5 ч.л. кимион
- 0,5 ч.л. къри
- 1,5 ч.л. черен пипер
- 5 с.л. соев сос
- 3 с.л. балсамов оцет
- 5 с.л. горчица
- 2 кг. свински ребра
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, горчицата и кърито.
- Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
- Оставяме на хладно за около 8 часа.
- Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл.) и печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 60 минути.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Ориз с гъби
Почистваме и нарязваме гъбите. Задушаваме ги в загрятото олио.Почистваме и нарязваме лука на ситно, и...
Печени картофи с хималайска сол и масло
Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги на...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook