Close search

Печени свински ребърца

4.5
от общо 127 гласа
Време: 9 ч.
Ниво: средно
Порции: 4

Печени свински ребърца photo-credit Печени свински ребърца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер,  кимиона, горчицата и кърито.
  2. Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
  3. Оставяме на хладно за около 6-8 часа. 
  4. Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл.) и печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 60 минути.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK