Close search

Печено пиле с кашкавал и розмарин

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено пиле с кашкавал и розмарин photo-credit Сочно печено пиле с кашкавал и розмарин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и измиваме добре пилето. Изсушаваме го с кухненска хартия.
  2. Втриваме много добре всички подправки, заедно със сока от лимоните.
  3. Поставяме пилето в тавичка, поръсваме отгоре настъргания кашкавал, заливаме го с маслото и добавяме около 1ч.ч. вода (да покрие дъното на тавичката).
  4. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK