Печено пиле с масло и магданоз
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пилето. Натриваме го отвътре и отвън със сока от половин лимон, половината от магданоза, сол и черен пипер. Намазваме го добре с маслото.
- Нарязваме другата половина от лимона на кубчета и го слагаме в кухината на пилето, заедно с останалата половина от магданоза.
- Слагаме пилето в тавичка и го печем на 220 градуса, около 10 минути. След това намаляваме фурната на 180 градуса и печем още около 40-50 минути.
Задушена сьомга с оцет и бяло вино
В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с оцета ...
Пилешки бутчета с масло, бира и червен пипер
Измиваме и почистваме бутчетата.В купичка смесваме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook