Close search

Печено свинско с бульон

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч. и 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Печено свинско с бульон photo-credit Сочно печено свинско

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме месото от ципите.
  2. След това го потапяме в бульона и го оставяме да престои 2 часа.
  3. Изцеждаме го добре и го мариноваме с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
  4. Почистваме и нарязваме чесъна. Добавяме го към месото. 
  5. Оставяме да престой покрито в кутия около час и половина.
  6. След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
  7. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
  8. След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK