Close search

Пене с тиква и пармезан

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пене с тиква и пармезан photo-credit Пене с тиква и пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В дълбок съд запържваме панчетата или бекона в една супена лъжица зехтин за няколко минути. Добавяме останалия зехтин и лука. Готвим пет минути, докато лукът не омекне и панчетата не станат хрупкави.
  2. Запържваме тиквата и босилека в маслото. Разбъркваме и покриваме с капак за 6-8 минути, докато тиквата омекне.
  3. Готвим пенето според указанията на опаковката. Изцеждаме и добавяме към останалата смес, заедно с пармезана. 
  4. Сервираме пастата поръсена с малко пармезан.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK