Close search

Пилешки пържоли с бекон на скара

5.0
от общо 126 глас
Време: 6 ч. и 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Пилешки пържоли с бекон на скара photo-credit Пилешки пържоли с бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Всички продукти за марината се смесват и се разбъркват добре. 
  2. Пържолите се заливат с марината и се оставят да престоят в хладилника 6 часа. 
  3. Маринованите пилешки пържоли и нарязаният на лентички бекон се изпичат върху нагорещена и намаслена скара или в грил-тиган. 
  4. Пържолките се поднасят с подредени върху тях лентички бекон и свежа салата по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK