Close search

Пиле по италиански

4.3
от общо 128 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Пиле по италиански photo-credit Пиле по италиански с ароматни подправки

Продукти

100 г съдържат:

  • 220 калории
  • 10 г мазнини
  • 31 г протеини
  • 2 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме и измиваме пилето и го варим в малко вода, колкото да поомекне. 
  2. Нарязваме го на малки парчета. Поставяме го в тенджера, като добавяме маслото, ситно нарязаните морков, целина, пащърнак, счукания чесън, накълцан девисил и едро нарязания зелен лук. Разбъркваме леко и добавяме фъстъците.
  3. Посоляваме на вкус и заливаме с бульона от пилето. 
  4. Задушаваме под капак на много слаб огън, докато месото е напълно готово.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK