Close search

Пиле по италиански със зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пиле по италиански със зеленчуци photo-credit Пиле по италиански със зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън. Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто. 
  2. Овкусяват се със сол и черен пипер. 
  3. Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите. 
  4. Сваряват се на пара, докато станат готови. Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара. 
  5. Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди. 
  6. Сервира се с листенца пресен босилек.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK