Close search

Пиле с гъби и топено сирене

5.0
от общо 131 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пиле с гъби и топено сирене photo-credit Ароматно пиле с гъби и топено сирене

Продукти

100 г съдържат:

  • 133 калории
  • 7 г мазнини
  • 14 г протеини
  • 3 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме пилето на малки хапки. Гъбите може да оставим цели, но може и да ги нарежем - по избор. Топеното сирене режем на кубчета, а кашкавалът настъргваме на едро. Сметаната разбъркваме внимателно. 
  2. Поставяме всички продукти в малка йенска тенджера. Добавяме черния пипер и солта. Разбъркваме леко.
  3. Печем около 45 минути в умерена фурна.
  4. Сервираме горещо, поръсено с риган.

1 Коментар

  1. Small
    Lills

    А къде слагаме сметаната? Защо се пишат продукти, за които не се дава информация в рецептата?

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK