Close search

Пилешка супа с макарони и грах

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешка супа с макарони и грах photo-credit Ароматна пилешка супа със зеленчуци и макарони

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме пилешкото филе и го нарязваме на малки парчета. Заливаме го с вода в подходяща тенджера и оставяме да заври.
  2. Варим 40-45 минути. Добавяме дафиновия лист и зеленчуковия бульон. Оставяме на слаб огън.
  3. Изсипваме макароните и царевицата, и варим още десет минути.
  4. В тиган запържваме нарязаните на кръгчета моркови, грах и зелен фасул. 
  5. Овкусяваме със сол и черен пипер.
  6. Запържените зеленчуци изсипваме в тенджерата с пилето. Разбъркваме добре и оставяме да поври още 10 минути.
  7. По желание, поръсваме супата с чубрица и нарязан на ситно магданоз.
  8. Сервираме гореща.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK