Close search

Пилешка супа с царевица

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Пилешка супа с царевица photo-credit Вкусна супа с пиле, царевица и зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците.
  2. В тенджера с вряла вода изсипваме бульона, царевицата, морковите, домата и дафиновите листа.
  3. Добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме. 
  4. Варим 40 минути.
  5. Изваждаме пилето и отделяме месото от костите.
  6. Връщаме месото в бульона и слагаме нарязания на ситно магданоз.
  7. Разбиваме яйцата на ръка или с миксер на ниска степен. При непрекъснато бъркане ги изсипваме внимателно в супата. 
  8. По желание, гарнираме с малко сварен морков и риган.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK