Close search

Пилешки сърца на шиш

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки сърца на шиш photo-credit Пилешки сърца на шиш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките сърца се измиват и се сваряват в подсолена вода. 
  2. Изцеждат се и се почистват от вената и останала кръв. 
  3. В тиган се загрява масло, добавят се скилидките пресован чесън. 
  4. Сърцата се задушават за 5-6 минути, след което се набождат на шишчета, поръсват се със сусам и малко черен пипер и се изпичат за няколко минути, докато почервенеят. 
  5. По желание се сервират със соев сос, люта чушка и лимон.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK