Close search

Пица "Домат"

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Домат" photo-credit Пица с домати

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме доматите и ги нарязваме на кръгчета. Поставяме ги в купа. 
  2. Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  3. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме половината от нарязаните на кръгчета домати, настърганият кашкавал, моцарелата, нарязания на ситно босилек и най-отгоре редим останалите домати.
  4. Печем пицата в предварително загрята фурна (около 200 градуса), за около 10-15 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK