Close search

Пица "Парма"

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица "Парма" photo-credit Вкусна пица с пилешко филе и царевица

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
  2. След това слагаме доматения сос и настъргания кашкавал. Добавяме нарязаните лук, домат и пилешко филе, топеното сирене и царевицата.
  3. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути. 
  4. По желание, преди сервиране поръсваме с малко риган и черен пипер.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK