Close search

Пица с гауда и салам

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с гауда и салам photo-credit Ароматна пица с гауда и салам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, настъргания кашкавал, гаудата и нарязания салам. 
  3. Печем пицата в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 10-15 минути.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK