Close search

Португалска зелена супа

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Португалска зелена супа photo-credit Португалска зелена супа

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме картофите в бульона докато омекнат.
  2. Отстраняваме жилката на зелевите листа и нарязваме на тънки лентички.
  3. Пасираме картофите с чесъна, добавяме зелето и салама. Оставяме да поври още 5 минути.
  4. Преди да сервираме, поръсваме със сол и пипер, и зехтин и кориандър.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK