Close search

Постно зеле

4.8
от общо 130 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Постно зеле photo-credit Вкусно постно зеле

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Задушаваме настъргания лук и нарязаните на ситно моркови в малко зехтин и вода. Добавяме дафиновия лист и пиперите.
  2. Нарязваме на ситно измитата и почистена зелка и посоляваме. Задушаваме и зелето в тенджерата с много малко вода. При необходимост доливаме зехтин.
  3. Оставяме да ври на слаб огън около 10-15 минути и след това добавяме нарязания на ситно обелен домат.
  4. Оставяме за още 20-30 минути. След като стане готово, поръсваме с нарязания магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK