Close search

Пушена сьомга със зеленчуци здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пушена сьомга със зеленчуци photo-credit Пушена сьомга със зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зеленчуците, листата зелена салата накъсваме на едро.
  2. Поставяме ги в купа заедно с нарязаните сварени яйца и рибата.
  3. Добавяме зехтин, оцет и сол на вкус.
  4. Разбъркваме внимателно, добавяме ригана и каперсите и сервираме като салата или предястие. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK