Close search

Риба в омлет

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: средно
Порции: 5

Риба в омлет photo-credit Прясна рибка обвита в свеж омлет

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпържваме рибите и оставяме настрани.
  2. Разбиваме яйцата с прясното мляко, солта и черния пипер.
  3. Сместа изсипваме в тиган със загрята мазнина, на пет равни части. В тях разпределяме рибите и изпържваме омлетите и от двете страни.
  4. Поставяме в затоплени чинии. Сервираме веднага.

Съвет: 

Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).  

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK