Close search

Ризото "Ботичели"

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Ризото "Ботичели" photo-credit Ризото "Ботичели"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Във вряща вода разтваряме бульона. 
  2. Нарязваме артишока и лука. 
  3. Настъргваме моркова и тиквичката. 
  4. Запържваме лука в зехтин, след което добавяме последователно ориза, бялото вино и бульона, след това и артишока.
  5. Нарязваме на ситно чушки и аспержи. 
  6. Накрая слагаме морковите, тиквичките, граха и аспержите. Подправяме със сол и черен пипер.
  7. Поръсваме с босилек, добавяме масло и пармезан и разбъркваме хубаво.
  8. Преди поднасяне декорираме с малко магданоз и аспержи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK