Close search

Сафрид темпура

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Сафрид темпура photo-credit Сафрид темпура

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа смесваме брашното, нишестето, бакпулвера, захарта, солта, белия пипер и настъргания джинджър.
  2. Към тях прибавяме студена вода, до получаването на гъста хомогенна смес.
  3. Изчистваме сафрида и го потапяме в панировката.
  4. Пържим в маслена баня за около 2-3 минути.
  5. По желание, гарнираме с естрагон.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK