Close search

Салата от червено цвекло здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата от червено цвекло photo-credit Свежа салата от червено цвекло с кедрови ядки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и рендосваме морковите.
  2. Нарязваме цвеклото. Почистваме и накъсваме листата зелена салата.
  3. Поставяме ги в подходяща чиния и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
  4. Добавяме зехина и оцета.
  5. Поръсваме с кедровите ядки и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK