Close search

Салата от рукола с цвекло

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Салата от рукола с цвекло photo-credit Салата от рукола с червено цвекло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и поставяме руколата в голяма купа.
  2. Нарязваме сварените морков и цвекло. Прибавяме ги към руколата.
  3. Добавяме сусама, кедровите ядки, зехтин, оцет, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме внимателно.
  4. В малка купичка смесваме майонезата и горчицата. Разбъркваме ги добре, внимателно.
  5. Натрошаваме сиренето и с него поръсваме салатата.
  6. Добавяме рендосания морков и поливаме с получения сос от майонезата и горчицата.
  7. Сервираме веднага. 
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK