Close search

Салата от зелен фасул здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4

Салата от зелен фасул

Начин на приготвяне

1. Сваряваме зеления фасул до готовност и оставяме да изстине леко. Можем да използваме замразен, пресен или в консерва, според сезона и предпочитанията ни. Препоръчваме да използате сорта - френски зелен фасул. Овкусяваме със сол.

2. Приготвяме марината от сока на един лимон, зехтина и копъра. Заливаме охладения фасул и сервираме като салата или гарнитура.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK