Close search

Салата с морско зеле и пушена сьомга

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата с морско зеле и пушена сьомга photo-credit Салата с морско зеле и пушена сьомга

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа се изсипва морското зеле - от консерва или прясно. 
  2. При него на дребно се настъргва морковът. 
  3. Добавят се зехтинът и оризовият оцет. 
  4. Лукът се нарязва на дребнои го се прибая към салатата. 
  5. Пушената сьомга се нарязва на малки парченца, поръсва се със сол и сусам и се разбърква. 
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK