Close search

Салата "Три сезона"

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Салата "Три сезона" photo-credit Салата "Три сезона"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нарязваме доматите и краставиците на кубчета. Поставяме ги в купа.
  2. Измиваме и нарязваме на ситно копъра, магданоза и червения лук. Добавяме ги към останалите зеленчуци.
  3. Добавяме пипера, зехтина, оцета и сол на вкус. Разбъркваме и сервираме. 
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK