Close search

Шоколадов сладкиш с майонеза

3.8
от общо 131 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Шоколадов сладкиш с майонеза photo-credit Сочен шоколадов сладкиш с майонеза

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме сухите съставки и добавяме към тях майонезата и водата. 
  2. Изсипваме сместа в намаслена и посипана с брашно форма.
  3. Печем около 25 минути, в загрята на 180 градуса фурна. 
  4. За глазурата: Разтапяме на водна баня шоколада и след това добавяме маслото. Разбъркваме добре, до получаването на гладка смес.
  5. След като изпечем сладкиша, го оставяме да изситне.
  6. След това го намазваме с глазурата.
  7. По желание, гарнираме с малини и малко шоколадов топинг. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK